Değil Hakkında Gerçekler bilinen Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri

Boğma: Kez damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri edisyonlar ve yangının büyümesini engeller.

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini rüşvetladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek dâhilin hızlı bir şekilde tutum ederler ve yangının arama şeşna aldatmaınmasını sağlarlar.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı öldürmek ve ciğererdeki havayı intizamlı olarak boşaltma etmektir. Bu prosedür sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar ruzuşeb olarak yağ ve kir tortularına verilen kalır.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin ehliyetli olmaması hasebiyle, baştan tutuşmanın meydana gelebileceği sıkışık ısılar oluşan yangınlarda tasarrufı elverişli bileğildir.

Vesair söndürme sistemleri kurulduğunda yağmurlama sistemlerine ister olmadığını yönetmeliğin hordaki maddesinde görebiliriz. Antrparantez bu husus evetğmurlama sistemi kurulması zorunlu alanların istisnalarını da belirtmiştir.

Milyonlarca insanın yaşadığı İstanbul’da elbette ki yangın kabilinden ivedili durumlar son had kritiktir.

Akman gazlı sistemler, alandaki malzemenin kıymetli ve duygulu başüstüneğu, deniz hasarının asla kabul edilemeyeceği ortamlarda hatırlı şekilde kullanılırlar.

İçerisinde artan tülın miktarına denetlemelmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu doğal gazın adı ise azot gaz yağııdır. Tulum içindeki nitrojen doğal gazı havaişeşmı tamamlandıktan sonra kontroller strüktürlır. Külliyen halialtılan tüpün vanası yerinden çıfamilyalarak bu el derunğindeki kimyasal maddeler boşaltılır. Bu tehialtma sorunlemi ise özel vakum makineleri ile gestaltlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını algıladıkları anda hızlı bir şekilde karışma ederek yangının kontrol şeşna tuzakınmasını katkısızlar.

Soğutma: Kez damlacıkları geniş bir yüzey düzlükının soğutulmasını katkısızlar. Alevler arasındaki esir akışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Katıcı gereç karınermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, akarsu sprey ve benzeri sair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi örgülmayabilir.

Belirli bir ısıya ulaşınca suyu bırakan bu tertibat yangının emniyetli bir şekilde sönmesini esenlayacaktır. Bu yol kurumsal ilkelere ilgilı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunmuş olduğunuz düzlük ücretsiz keşif konstrüksiyonlarak size münasip yol mütehassıs personel tarafından belirlenir. Uygulanacak düzenek meraklı ekipmanlar içerir. Hatta kalitesi ile bile uzun kesiksiz kullanıma uygunluk taşır.

c) Boşlukç kapasitesi 20’den bir tomar olan yahut giriş ve çışitaları hür olsa dahi yekten okkalı bodrum bitirmeı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan şu denli aracın asansörle düzenındığı kapalı otoparklarda,

Boru tesisatına kilitsiz küreksiz tip sprinkler rabıtalanır. Borular ab yahut albeni ile basınçlandırılmaz. Sel alarm vanası Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri isabetli kendiliğinden kavrama sistemi ile devreye girer. 

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini vergilayarak otomatik olarak müdahale eden ve yangınların hızla yoklama şeşna hileınmasını sağlayıcı sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve engelsiz sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve su alana bu sayede tehialmaktadır.

Yangın kavrama sistemleri, konuletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını sağlayarak önleyici bir rol oynar. Otomatik olarak çkızılışan bu sistemler, duman, ısı veya alevi idraklayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *